Skip navigation MENU

Plan Boom

Project in regio

10 miljoen extra bomen door heel Nederland. Dat is in het kort het doel van Plan Boom. Bomen helpen om de hoeveelheid CO2 te verminderen. Bovendien maken ze onze leefomgeving mooier, groener, frisser en gezonder. In Gelderland doen we daar natuurlijk ook aan mee. We streven er naar om in onze provincie in de komende vier jaar een miljoen extra bomen neer te zetten.

Voor en door burgers

Wij zijn heel blij dat we de mogelijkheid krijgen om al deze extra bomen aan te planten. Maar dat kunnen wij niet alleen. Plan Boom doen we daarom ook samen. Samen met andere organisaties en gemeentes, maar vooral ook met burgers en bedrijven. Ken jij een stuk grond waar bomen geplaatst kunnen worden? Of wil je graag helpen planten als vrijwilliger? Neem dan even een kijkje op onze projectwebsite voor Plan Boom:

Doe mee aan Plan Boom

Weet je nog niet precies hoe je bij zou kunnen dragen aan Plan Boom maar wil je wel graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Dat kan ook natuurlijk. Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Ondersteuning

Het project Plan Boom wordt mede mogelijk gemaakt door de steun van de deelnemers van de Nationale Postcode Loterij. De Natuur en Milieufederaties ontvangen een bedrag van € 2,25 miljoen van de Postcode Loterij om in vier jaar tijd 10 miljoen bomen te planten Nederland.

Etienne Goudriaan on EmailEtienne Goudriaan on Twitter
Etienne Goudriaan
Etienne Goudriaan
Etienne verzorgt de communicatie met leden, lidorganisaties en contacten bij Natuur en Milieu Gelderland. Daarnaast is hij betrokken bij campagnes en projecten van de organisatie zoals Plan Boom en de Nacht van de Nacht.
Meer weten? Neem contact op via e-mail of bel naar 06-46270059

We heten vanaf nu Natuur en Milieu Gelderland. Voor jou verandert er niets. Meer lezen over onze nieuwe naam