ANBI / CBF

Geef met een gerust hart

Wil je Natuur en Milieu Gelderland steunen? Dan wil je vast verzekerd zijn dat je bijdrage goed terecht komt. En dat kan: de vereniging Natuur en Milieu Gelderland heeft een ANBI-status en is een door het CBF Erkend Goed Doel. Wat dat inhoudt en wat (ook voor jou) de voordelen zijn, lees je hier.

ANBI

Natuur en Milieu Gelderland is door de belastingdienst aangewezen als een Algemeen Nut Beogende Instelling, ANBI. Dat houdt in dat een gift aan ons aftrekbaar is van het belastbaar inkomen. Het mes snijdt aan twee kanten: wij hoeven over een gift ook geen belasting te betalen. Daardoor komen giften aan ons geheel ten goede aan ons werk.

Natuur en Milieu Gelderland is door de belastingdienst aangewezen als een Algemeen Nut Beogende Instelling, ANBI. Dat houdt in dat een gift aan ons aftrekbaar is van het belastbaar inkomen. Maar het mes snijdt aan twee kanten: wij hoeven over een gift ook geen belasting te betalen. Daardoor komen giften aan ons geheel ten goede aan ons werk. Klik hier voor meer informatie.

CBF

Natuur en Milieu Gelderland is een Erkend Goed Doel. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Toezichthouder CBF controleert dit. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen. Ook hebben wij een intern integriteitsbeleid dat desgewenst opgevraagd kan worden. Wil je meer weten over de kwaliteitseisen en de controle door het CBF?  Via onderstaande banner kom je op ons CBF-Erkenningspaspoort of neem een kijkje op geefgerust.nl.