Ik word lid

Samen voor een mooi en duurzaam Gelderland

Bescherming en herstel van natuur en landschap gaat ons aan het hart. Daarom zetten wij ons in voor een biodiverse, groene en vitale provincie, voor mens én natuur. Wil jij samen met ons gaan voor een mooi en duurzaam Gelderland, voor nu en later? Word lid als individu, organisatie of doe een lidmaatschap cadeau! Nieuwe leden ontvangen een mooi welkomstgeschenk naar keuze.

Word individueel lid

Wil jij graag financieel bijdragen aan een mooi en duurzaam Gelderland? Door bij ons lid te worden ondersteun je ons werk. Zo draag jij bij aan bescherming van natuur, landschap en in Gelderland. Je bent al lid voor €25,- per jaar.

Als lid krijg je verder:

  • Twee keer per jaar een gedrukte seizoensbrief en eens per jaar een jaarbericht in je brievenbus
  • Stemrecht bij onze ledenvergadering
  • Een mooi welkomstgeschenk naar keuze

Word lid als organisatie

Houdt jouw Gelderse organisatie zich bezig met natuur en milieu, onderschrijf je onze doelen en wil jij je met je organisatie graag aansluiten bij ons? Meld je dan  aan als lidorganisatie bij Natuur en Milieu Gelderland, dat kan al voor €50,- per jaar.

Als lidorganisatie:

  • Ontvang je twee keer per jaar een gedrukte seizoensbrief en eens per jaar een jaarbericht in drievoud in je brievenbus
  • Maak je deel uit van ons netwerk van groene Gelderse organisaties
  • Heb je stemrecht bij ons ledenvergadering

Voor organisatie die de contributie niet kunnen betalen, is het mogelijk om een verlaging van het tarief of dispensatie aan te vragen.
Let op: het bestuur van Natuur en Milieu Gelderland besluit over de definitieve toelating van je organisatie.