Ik word lid

Samen voor een mooi en duurzaam Gelderland

Bescherming en herstel van natuur en landschap gaat ons aan het hart. Herken je dat en wil je daaraan bijdragen? Word dan lid. We hebben zowel particuliere leden als lid-organisaties. Nieuwe leden ontvangen een mooi welkomstgeschenk naar keuze.

Word particulier lid

Als lid van Natuur en Milieu Gelderland maak je deel uit van een vereniging met leden in heel Gelderland die zich willen inzetten voor een mooie en duurzame provincie. Hoe groter de vereniging, hoe sterker we de stem van natuur, landschap, biodiversiteit en leefomgeving kunnen laten horen. Sluit je aan?! Je bent al lid voor €25,- per jaar.

Als lid krijg je verder:

  • twee keer per jaar een gedrukte seizoensbrief en eens per jaar een jaarbericht in je brievenbus
  • toegang tot inhoudelijke bijeenkomsten met onze leden uit heel Gelderland
  • stemrecht bij onze ledenvergadering
  • een mooi welkomstgeschenk naar keuze

Meld je hier aan als particulier lid.


Word lid als organisatie

Er zijn talloze lokale en regionale groepen, verenigingen en stichtingen in Gelderland die zich in hun eigen omgeving inzetten voor natuurbehoud, leefomgeving en klimaat. Als lidorganisatie van Natuur en Milieu Gelderland worden de belangen waar je je lokaal voor inzet ook vertegenwoordigd bij de provincie. Hoe meer organisaties zich bij ons aansluiten, hoe sterker we de stem van natuur, landschap, biodiversiteit en leefomgeving kunnen laten horen. Word daarom lid-organisatie –  al honderd organisaties gingen je voor. Je bent al lid vanaf €50,- per jaar.

Lidorganisaties:

  • ontvangen de seizoensbrief en het jaarbericht in drievoud om de eigen leden mee te informeren en inspireren
  • maken deel uit van ons netwerk van groene Gelderse organisaties
  • toegang tot onze inhoudelijke bijeenkomsten
  • hebben stemrecht bij de ledenvergadering (aantal stemmen naar grootte van je organisatie) en kunnen zo mede de richting en prioriteiten van de vereniging bepalen

Voor organisaties die de contributie niet kunnen betalen, is het mogelijk om een verlaging van het tarief of dispensatie aan te vragen.
Let op: het bestuur van Natuur en Milieu Gelderland besluit over de definitieve toelating.

Meld je hier aan om een lidmaatschap als organisatie aan te vragen.