Nieuwe website

22 december 2022

Nieuwe website

Zoals geregelde bezoekers van deze website zullen zien, zijn we overgegaan op een nieuwe website. Met deze website sluiten we qua uitstraling en vormgeving aan bij de natuur en milieufederaties in de andere provincies.

Het was een mooie aanleiding de boel goed op te frissen. We kwamen flink wat verouderde informatie tegen. Die hebben we deels verwijderd en deels opgefrist. De komende tijd zullen we daar een vervolg aan geven, want diverse dossiers kunnen geactualiseerd worden. Dat pakken we op.

Informatie beter vindbaar

We zijn een vereniging die zich met een groot aantal onderwerpen bezighoudt. We wéten veel en hebben veel informatie die bruikbaar kan zijn. Maar waar ís al die informatie?

De huidige website is erop gericht dat de gebruikers gemakkelijker voor hen relevante informatie kunnen vinden. Je kunt een ingang vinden via het thema of via de kennis- en adviespagina. We gaan jullie bedienen door antwoorden toegankelijk te maken op veelgestelde vragen via de helpdesk.

Work in progress

Met het opnieuw inrichten van onze informatie ontdekten we ook achterstallig onderhoud op sommige dossiers. Sommige onderdelen van de website zijn nog niet optimaal gevuld. En misschien hebben we dingen over het hoofd gezien, werken er linkjes niet, mis je een belangrijk onderwerp.. Dat kan.

Laat het vooral weten!

We vinden het sowieso leuk om te horen wat je van de nieuwe website vindt en wat je nog mist.

 

Profiel Els Sytsma

Els Sytsma

Communicatie / perscontacten