Els Sytsma

Ontmoet Els Sytsma

Al van jongsaf leek het me simpel: wereldvrede en een duurzame aarde, dat wil toch iedereen? Ik wel in ieder geval. Jammer genoeg bleek het niet zo eenvoudig, maar die drijfveren ben ik gelukkig niet verloren. Daarom zit ik bij Natuur en Milieu Gelderland helemaal op mijn plek (al mag het met die wereldvrede en duurzaamheid best wat harder opschieten).

Gelderland houdt niet op me te verbazen. Ook al heb ik in zeven Gelderse gemeentes gewoond en gewerkt (Wageningen, Ede, Apeldoorn, Zutphen, Lochem, Arnhem en Rheden), de provincie is zó divers dat ik nog altijd nieuwe gebieden ontdek! Ik houd van wandelen en vind het fijn als er  een rivier doorheen loopt – de Berkel en de IJssel hebben een speciaal plekje in m’n hart.

Binnen ons team ben ik verantwoordelijk voor de tweewekelijkse nieuwsbrief en de website. Ik schrijf ook de maandelijkse brief aan de leden van Provinciale Staten. Uiteraard houd ik de pers en social media in de gaten en spring ik daarop in als dat nodig is. Soms ben ik betrokken bij grotere producties, zoals de jubileumuitgave #Gelderland2071, ruimte en landschap over vijftig jaar en het Manifest voor een Groen Gelderland.

Mis je informatie? Heb je vragen? Wil je meer weten over een bepaald onderwerp? Laat het me weten!

Neem contact op met Els

Werkdagen: maandag t/m donderdag (maar journalisten mogen altijd bellen)
tel 06 1517 3777
e.sytsma@natuurenmilieugelderland.nl