Laatste kans aanmelden Gelderland van Morgen

Laatste kans aanmelden Gelderland van Morgen

Gelderse cateraars, horecaondernemers en zorginstellingen kunnen zich nog tot 31 december aanmelden voor het project Gelderland van Morgen om aan de slag te gaan met het verduurzamen van de menukaart.

21 november 2023

Wil je je bedrijf toekomstbestendig maken, bijvoorbeeld door voedselverspilling te verminderen, mét financiële voordelen en betere marges? Zoek jij kansen voor meer plantaardige gerechten op het menu en kun je hier wat ondersteuning in gebruiken?

Neem dan contact op met programmamanager Yumi Overbeeke: yumi.overbeeke@greendish.com, telefoon: 06-83144722

Let op: als je je vóór 1 december aanmeldt, krijg je tevens korting op de GreenDish Academy.

Waardevol voor gasten en ondernemer

Deelnemers die het programma al hebben afgerond verspilden 20-60% minder voedsel en bespaarden duizenden euro’s per jaar op de inkoopkosten. Meedoen levert daarnaast inzicht op in de eigen bedrijfsvoering, tevreden gasten, doorgaans meer inkomsten, én het milieu is erbij gebaat.

Samen met jou kijken we waar je nu staat en geven we tips en adviezen op maat, passend bij jouw werkwijze en organisatie.

Provincie Gelderland betaalt de helft van de kosten van deelname. Inmiddels zijn er 7 gemeenten in Gelderland die extra subsidie verlenen: gemeente Apeldoorn, Druten, Wijchen, Berg en Dal, Arnhem, Harderwijk en Nijmegen.

Meer informatie: Gelderland van Morgen