Meet-Up Gelderland van Morgen

Meet-Up Gelderland van Morgen

12 oktober 2023 - 12 oktober 2023
14:30 - 17:00

  • Organisatie: Gelderland van Morgen
  • Kosten: geen

Heb jij een (bedrijfs)restaurant, ben je cateraar of lever je voeding in de zorg? En ben je geïnteresseerd wat je kunt doen om een duurzame stap naar de toekomst te maken door minder voedsel te verspillen of meer plantaardige producten op het menu te zetten? Kom dan naar de Gelderland van Morgen Meet Up.

Gelderland van Morgen helpt bedrijven te verduurzamen en geld te besparen op het vlak van voeding. Samen met Greendish gaan bedrijven aan de slag voedselverspilling tegen te gaan en meer plantaardig eiwit op het menu te zetten.

Tijdens deze Meet-Up zijn huidige deelnemers, partners en toekomstige deelnemers welkom. Er is ruime mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen en te netwerken met allerlei organisaties uit Gelderland. Want verduurzamen, dat doen we samen!

Inspiratie
Laat je deze middag inspireren en activeren. We vertellen je meer over de resultaten van de deelnemers uit de horeca, zorg én catering. Daarnaast wisselen onze koplopers hun ervaringen uit en worden deelnemers die reeds hebben afgrond in het zonnetje gezet. Ook delen we de complimentenkaarten uit voor afgeronde deelnemers. Je krijgt beproefde tips en tricks om zelf toe te passen, waar je direct en gemakkelijk veel impact mee kan maken.

Toekomstige deelnemers bieden we tijdens de Meet-Up inspiratie en concrete handvatten over een duurzaam en gezond aanbod.

Meld je aan
Wees er snel bij, er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Jouw aanmelding ontvangen we graag vóór donderdag 5 oktober. De agenda en precieze inhoud van de sessie wordt later bekend gemaakt. Meld je snel aan en reserveer je plek >>

Kijk ook op gelderlandvanmorgen.nl

Terug naar agenda

Meet-Up Gelderland van Morgen

Stadskantoor Gemeente Arnhem, Eusebiusbuitensingel, Arnhem, Netherlands