Samen voor een mooi en duurzaam Gelderland

Skip navigation MENU

Doneer

Wil je ook een levendige natuur, ongerepte landschappen en schone lucht? Steun Natuur en Milieu Gelderland! Doneren kan op de manier die het beste bij je past, via iDeal, overboeking of schenking. En je kan natuurlijk ook lid worden van onze vereniging!

Online via iDEAL

Je kunt hier online doneren via iDEAL. Da’s wel zo gemakkelijk voor ons én voor jou.  Alvast hartelijk bedankt!

Overschrijving

Je kunt een bedrag overmaken naar onze Triodos rekening: NL89 TRIO 0338 6290 25 o.v.v. ‘donatie’. Alvast hartelijk bedankt!

Periodieke Schenking

Wist je dat jouw gift nu vanzelf meer waard kan worden? Als je ons vijf jaar lang een bedrag schenkt, is die gift volledig af te trekken bij uw aangifte inkomstenbelasting. Dat heet een periodieke gift.

Het mes snijdt ook nog eens aan twee kanten, want we betalen geen schenkbelasting over jouw gift. Je donatie komt zodoende geheel ten goede aan de natuur en het milieu in Gelderland.  Alle informatie vind je op de pagina Periodiek schenken aan Natuur en Milieu Gelderland.

Hoe wordt Natuur en Milieu Gelderland gefinancierd?

De kosten van ons werk financieren we voor ongeveer veertig procent uit subsidie van de Provincie Gelderland. Ook de Nationale Postcode Loterij is een belangrijke subsidieverstrekker. Het resterende deel halen we uit projectenfinanciering, donaties én giften. Natuur en Milieu Gelderland is aangemerkt als ANBI instelling en is een CBF erkend goed doel. Meer details vind je in ons jaarverslag en jaarrekening.