Sjoerd Doggen

Sjoerd Doggen

Hallo, mijn naam is Sjoerd en in februari 2023 ben ik begonnen bij Natuur en Milieu Gelderland als medewerker Omgevingsplannen en natuur. Ik maak me zorgen om hoe wij met onze planeet Aarde omgaan. Ik wil de energie die ik heb graag nuttig en duurzaam gebruiken door mij in te zetten voor natuur, milieu en klimaat.

Mijn wortels liggen in het Brabantse zand en van jongsaf aan waren ook mijn handen daar te vinden, naast hutten bouwen als hobby had ik al snel mijn ‘eigen tuintje’ en zorgde ik voor aanvoer van nieuwe boompjes die uitgezet werden in de grote tuin. Om verder uit te groeien heb ik Nijmegen uitgekozen om daar planologie te gaan studeren met bijvakken als sociale geografie en milieukunde. Na mijn studie ben ik gaan reizen door Europa en Zuid-Amerika en later heb ik ook nog even in Australië en Amerika gewoond en gereisd. Nu heb ik vaste grond gevonden in Wageningen. Ik heb twee kinderen die mij extra motiveren om goed voor deze prachtige planeet te zorgen.

Vanuit mijn achtergrond als planoloog probeer ik mijn steentje bij te dragen aan een mooier en aantrekkelijker Gelderland.

Neem contact op met Sjoerd

Werkdagen: maandag t/m donderdag
tel 06 50 67 77 52
s.doggen@natuurenmilieugelderland.nl