Nienke Aangenendt

Maak kennis met Nienke

Opgegroeid in de Randstad ben ik in 2010 in Nijmegen geland en niet meer weggegaan. Ik raakte verknocht aan de omgeving. Een bijzonder divers landschap langs de Waal, met de Ooijpolder, de stuwwal, de bossen bij Berg en Dal en Groesbeek. Maar ook Plasmolen, Mokerheide en de Sint Jansberg. Gebieden waar ik graag wandel, observeer en (be)leef.

Tot 2021 was ik werkzaam in de culturele (podiumkunsten)sector als marketeer. Ik raakte gefascineerd door andere thema’s. Ik vroeg me af: hoe kunnen we als mens een positieve impact maken, naast alle verhalen over klimaatverandering en achteruitgang van natuur? Wat zijn de hoopvolle alternatieven voor de huidige manier van werken, zodat er een duurzame toekomst is voor ons én volgende generaties? Hoe willen we ons verhouden en (her)verbinden met het leven om ons heen? Bij Natuur en Milieu Gelderland kan ik me bezighouden met deze thema’s en zo hopelijk een bijdrage leveren.

Bij Natuur en Milieu Gelderland zet ik mijn organisatie- en communicatiekwaliteiten in voor projecten rondom voedsel (korte ketens, duurzame voedsellandschappen en boer-buur verbinding) en lichtvervuiling. Ik werk o.a. aan Nacht van de Nacht, Boer&Buur met NatuurNatuurlijke gesprekken en Good Food Club.

Contact: 

Telefoon: 06 251 498 84
Email: n.aangenendt@natuurenmilieugelderland.nl

Werkdagen: maandag, dinsdag en donderdag