Eline Ross

Ontmoet Eline Ross

Als geboren Edese, ben ik altijd omringd geweest door de Veluwse bossen en velden. Zodoende maakt natuur écht deel uit van mijn identiteit. Regelmatig trek ik eropuit om de natuur te verkennen, met of zonder camera, en ben ik sinds dit jaar ook vrijwillig activiteitenboswachter bij Natuurmonumenten.

Sinds januari 2022 zet ik mij met veel plezier in voor Natuur en Milieu Gelderland, als communicatiemedewerker. Van website tot mailings en van social media tot publicaties: ik houd mij met van alles bezig. Binnen deze breed-gespecialiseerde organisatie is het soms nog wel eens een uitdaging om het communicatievak uit te oefenen. Leuk daaraan vind ik wel dat je ontzettend veel leert over allerlei kanten van natuur en milieu!

Wellicht heb je mijn werk wel eens voorbij zien komen, bijvoorbeeld in de vorm van een fotoverslag of terugblik van een bijeenkomst. Ook verzorg ik twee keer per jaar de seizoensbrief en eens per jaar het jaarbericht. Ben jij een van onze gewaardeerde leden? Dan heb je ongetwijfeld al eens een seizoensbrief op de mat ontvangen waar ik mij voor heb ingezet.

Neem contact op met Eline

Werkdagen: maandag, woensdag en donderdag
06 2194 2720
e.ross@natuurenmilieugelderland.nl