Anouk Klinkers

Ontmoet Anouk Klinkers

Van jongs af aan heb ik een fascinatie voor de natuur. Mijn vroegste herinnering is dat mijn moeder in de moestuin werkt en dat ik in de aarde zit te spelen en regenwormen over mijn handen laat kruipen. Nu gaan de groente en fruit restanten uit de keuken naar de wormenbak en gebruik ik het getransformeerde keukenafval als compost in mijn tuintje. Als kleindochter van een fruitteler ben ik opgegroeid tussen de appels en peren. Liefde voor (eetbaar) groen en natuur, heb ik met de paplepel ingegoten gekregen.

Professioneel heb ik voor de creatieve kant gekozen. Vanuit een achtergrond als grafisch ontwerp ben ik me steeds meer gaan toeleggen op communicatie. Door mijn fascinatie voor natuur en milieu in tekst en beeld te vangen, wil ik een sprankje inspiratie brengen voor wie en een duurzame leefstijl nastreeft.

Als medewerker communicatie bij Natuur en Milieu Gelderland pak ik producten op zoals de Seizoensbrief en ben betrokken bij projecten als platform Geef om Gelderland, Plan Boom en de GoodFoodClub.

Neem contact op met Anouk

Werkdagen: maandag, dinsdag en donderdag
a.klinkers@natuurenmilieugelderland.nl