Samen voor een mooi en duurzaam Gelderland

Skip navigation MENU

Strategie en verantwoording

ANBI

Natuur en Milieu Gelderland is door de belastingdienst aangewezen als een Algemeen Nut Beogende Instelling, ANBI. Dat houdt in dat een gift aan ons aftrekbaar is van het belastbaar inkomen. Maar het mes snijdt aan twee kanten: wij hoeven over een gift ook geen belasting te betalen. Daardoor komen giften aan ons geheel ten goede aan ons werk. Klik hier voor meer informatie.

CBF

Natuur en Milieu Gelderland is een Erkend Goed Doel. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Toezichthouder CBF controleert dit. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen. Ook hebben wij een intern integriteitsbeleid dat desgewenst opgevraagd kan worden. Wil je meer weten over de kwaliteitseisen en de controle door het CBF? Klik hier of neem een kijkje op geefgerust.nl. Meer weten over onze doelstellingen en activiteiten? Kijk via onderstaandehttp://www.geefgerust.nl banner naar ons CBF-Erkenningspaspoort!

Onze visie, werkvelden en activiteiten vind je in diverse documenten, die je hieronder kunt downloaden. Leden krijgen desgewenst een geprint exemplaar toegestuurd. Je kunt dit aanvragen bij het secretariaat.