Samen voor een mooi en duurzaam Gelderland

Skip navigation MENU

Nationale Postcode Loterij

NPL gala 2016De Natuur en Milieufederaties hebben tijdens het Goed Geld Gala op 26 februari 2015 in Amsterdam een cheque van 2.250.000 euro ontvangen van de Nationale Postcode Loterij. Joris Hogenboom, voorzitter van het bestuur van De Natuur en Milieufederaties, is heel blij met dit enorme bedrag. “We zijn ontzettend blij met de bijdrage van de Postcode Loterij voor ons werk aan een mooi en duurzaam Nederland”, aldus Joris Hogenboom, voorzitter van De Natuur en Milieufederaties. “Deelnemers van de loterij: bedankt!”

De Postcode Loterij maakte tijdens het Goed Geld Gala bekend dat zij dit jaar een recordbedrag van ruim 312 miljoen euro doneert. De miljoenenschenkingen aan goede doelen zijn mogelijk gemaakt door de 2,5 miljoen deelnemers van de Postcode Loterij. Van ieder lot dat zij kopen gaat de helft naar goede doelen. De Postcode Loterij steunt in 2015 bijna honderd goede doelen.

Op de foto vlnr: Sonja Sars (Netwerksecretaris De Natuur en Milieufederaties), Michiel Verboven (Managing Director Nationale Postcode Loterij), Corinne Ellemeet (voormalig Netwerkdirecteur De Natuur en Milieufederaties) en Joris Hogenboom (Voorzitter De Natuur en Milieufederaties). Foto: Roy Beusker Fotografie

Projecten

NPL logo 2011 Wij worden gesteund door FCDe Gelderse Natuur en Milieufederatie kan dankzij de bijdrage van de Nationale Postcode Loterij de volgende projecten uitvoeren: Microplanologie, Geen Groei Veestapel, Doortrekking A15, Bedrijven en Milieu, Hier Opgewekt, Beroepsprocedures, Klimaat en Energie en Samenwerking Natuur en Milieufederaties.

Zie ook: