Skip navigation MENU

Workshop Communicatie voor natuurgroepen

Geplaatst op 01-07-2019 in Nieuws.

IVN Workshop Communicatie natuurgroepenBen jij vrijwilliger bij een IVN-afdeling of andere natuurgroep? Verzorg je er het ledenblad, de nieuwsbrief of sociale media? Of wil je daar in de toekomst mee aan de slag? Dan nodigt IVN Gelderland je van harte uit voor de workshop Communicatie voor natuurgroepen, op 17 september in Arnhem.

Op basis van jullie wensen stellen we het programma samen. Wil je bijvoorbeeld meer weten over ledenwerving? Of over de nieuwe IVN huisstijl? Wil je weten wat je allemaal kunt bereiken met sociale media als Twitter en Facebook? Of hoor je graag hoe je met berichten over je groep in de krant kunt komen? Laat het ons weten. Bij je aanmelding kun je je wensenlijstje doorgeven. Met het populairste onderwerp gaan we aan de slag!

Hoewel de workshop georganiseerd wordt door IVN Gelderland, zijn ook vrijwilligers van bij de GNMF aangesloten natuurgroepen welkom. Natuurlijk is de workshop gratis en voor de deelnemers staan soep en broodjes klaar.

Wanneer: Dinsdag 17 september, 18.00 tot 20.30 uur (met soep en broodjes)
Waar: Kantoor IVN Gelderland / GNMF,  Jansbuitensingel 14 in Arnhem
Voor wie: Vrijwilligers van natuurgroepen, betrokken bij of geïnteresseerd in communicatie
Deelname: Gratis
Informatie: IVN Gelderland, Marloes Beerling, 06 – 5265 7050.
Aanmelden: Verplicht, via deze link

Thijs Belgers on EmailThijs Belgers on Linkedin
Thijs Belgers
Thijs Belgers
Externe communicatie
Thijs verzorgt de externe communicatie bij Natuur en Milieu Gelderland. Denk aan persberichten, website, sociale media en de nieuwsbrieven. Ook coördineert hij de Helpdesk.
Meer weten? t.belgers@natuurenmilieugelderland.nl, 06 2933 0517