Skip navigation MENU

Geef om Gelderland: Webinar over de RES

Geplaatst op 29-09-2020 in Nieuws.

Je snapt dat we fors moeten inzetten op duurzame energie met zon en wind, maar dan wel graag goed landschappelijk ingepast en niet ten koste van de natuur. In Gelderland is deze zomer in elke regio een regionale energiestrategie (RES) vastgesteld. Dit najaar kunnen inwoners meepraten over de uitwerking.

Wat is goed om te weten als je met de regio aan tafel gaat om het belang van natuur en landschap er goed in te krijgen? Hoe goed zit het nu met deze onderwerpen en waar liggen nog kansen?

Webinar

Op 27 oktober praten we je bij in het tweede webinar van Geef om Gelderland. Je krijgt tips en adviezen om beslagen ten ijs komen in gesprekken over de RES. Meld je ook aan voor de meeting als je gewoon meer wilt weten over de RES in Gelderland en hun invloed op natuur en landschap. Meer details over het programma volgen.

Wanneer: Dinsdag 27 oktober, 19.30 – 20.30
Voor wie: Iedereen die een bijdrage zou willen leveren aan de RES om het eindresultaat zo groen mogelijk te maken
Waar: Online via Zoom (aanmeldlink wordt toegestuurd bij bevestiging aanmelding)
Aanmelden: Verplicht. Meld je hier aan
Deelname: Gratis

Etienne Goudriaan on EmailEtienne Goudriaan on Twitter
Etienne Goudriaan
Etienne Goudriaan
Etienne verzorgt de communicatie met leden, lidorganisaties en contacten bij Natuur en Milieu Gelderland. Daarnaast is hij betrokken bij campagnes en projecten van de organisatie zoals Plan Boom en de Nacht van de Nacht.
Meer weten? Neem contact op via e-mail of bel naar 06-46270059

We heten vanaf nu Natuur en Milieu Gelderland. Voor jou verandert er niets. Meer lezen over onze nieuwe naam