Skip navigation MENU

Waaljutters zijn weer hun grote schoonmaak begonnen!

Geplaatst op 21-03-2017 in Nieuws.

De grote schoonmaak van de Waaluiterwaarden van 2017 is begonnen! Zaterdag 18 maart hebben 5 verenigingen uit de gemeente Lingewaal langs de Waal opgeruimd. De weersvoorspelling was niet best, maar het viel gelukkig alles mee. De volgende verenigingen zijn dit jaar aan de slag gegaan: De wildbeheereenheid, B.C. Wammes, Vrouwen van Nu Herwijnen, Stichting Speeltuin vereniging Vuren, Buurtvereniging Waijenend. Er is weer een volle container met afval opgeruimd, waar we erg blij mee zijn.

De komende weekeinden nemen honderden vrijwilligers langs de Waal het stokje over. Het project Waaljutters is een initiatief van IVN Gelderland en de GNMF en wordt uitgevoerd in de gemeenten Lingewaal, Lingewaard, Maasdriel, Neder-Betuwe, Neerijnen, Rijnwaarden, West Maas en Waal en Zaltbommel. Kijk voor meer info op www.waaljutters.nl.

Thijs Belgers on EmailThijs Belgers on Linkedin
Thijs Belgers
Thijs Belgers
Externe communicatie
Thijs verzorgt de externe communicatie bij Natuur en Milieu Gelderland. Denk aan persberichten, website, sociale media en de nieuwsbrieven. Ook coördineert hij de Helpdesk.
Meer weten? t.belgers@natuurenmilieugelderland.nl, 06 2933 0517