Samen voor een mooi en duurzaam Gelderland

Skip navigation MENU

Kom ook naar het verkiezingsdebat Groen Gelderland

Geplaatst op 30-01-2019 in Nieuws.

Gelderland staat bekend als groene provincie. En daar zijn we trots op! Maar al dat groen gaat niet vanzelf. Met de verkiezingen in aantocht zijn wij benieuwd naar de inzet van de politieke partijen. Hoe gaan zij bijdragen aan een groen Gelderland? En welke partij doet ook boter bij de vis? Dat kun je horen tijdens het verkiezingsdebat Groen Gelderland.

Verkiezingsdebat Groen Gelderland
Woensdag 6 maart 2019 te Arnhem
Start debat om 19.30 – 22.00 uur

Het debat is ingedeeld in drie hoofdthema’s: biodiversiteit in en buiten natuurgebieden, natuurinclusieve landbouw, en de groene samenleving. Onder leiding van Hester Macrander debatteren de (kandidaat) Statenleden over prikkelende stellingen.

Wanneer: Woensdag 6 maart, 19.30 – 22.00 uur (inloop vanaf 19.00 uur)
Waar: Geniet in de Weerd, Weerdjesstraat 168 in Arnhem. Routebeschrijving
Deelname: Gratis
Aanmelden: Klik hier. Wees er op tijd bij, want het aantal plaatsen is beperkt en vol=vol!

Organisatie

Manifest voor een Groen GelderlandHet debat wordt georganiseerd door Geldersch Landschap en Kasteelen, Natuurmonumenten, Gelderse Natuur en Milieufederatie, Stichting Landschapsbeheer Gelderland en IVN Natuureducatie. Voor de verkiezingen hebben zij gezamenlijk het Manifest voor een Groen Gelderland uitgebracht, waarin zij aangeven wat er nodig is.

Manifest voor een Groen Gelderland

Marieke Gorkink on EmailMarieke Gorkink on Linkedin
Marieke Gorkink
Marieke Gorkink
Projectleider bij Natuur en Milieu Gelderland
Marieke is het aanspreekpunt voor het thema Voedsel en Schone Lucht. Meer weten? Neem contact op via e-mail of 06 10828694.