Samen voor een mooi en duurzaam Gelderland

Skip navigation MENU

Vacature: Meeloopstage Communicatie voor Plan Boom

Geplaatst op 19-05-2020 in Nieuws.

Ben jij een creatieve aanpakker en wil je graag aan de slag met sociale media? Dan hebben wij wellicht een leuke stageplek voor je! Wij zoeken voor ons project Plan Boom een stagiair die het leuk vindt om content te creëren.

Je maakt teksten, filmpjes en verhalen die geliked en gedeeld worden op Facebook en Twitter. Ook haal je content op bij de landelijke partners in het project. Dit doe je vooral online en telefonisch. Je werkt samen met de landelijke coördinator communicatie van Plan Boom.

Wat is Plan Boom?

Met Plan Boom gaan we de komende vier jaar 10 miljoen bomen planten in heel Nederland. Dit doen we samen met inwoners, gemeenten en bedrijven. Plan Boom is een landelijk project. In het project wordt samengewerkt met verschillende partners zoals de Natuur en Milieufederaties, LandschappenNL, Stichting wAarde, Stedelijke Milieucentra, LSA Bewoners en Trees for All.
Natuur en Milieu Gelderland verzorgt landelijk de communicatie voor dit project. Meer informatie vind je op www.planboom.nl.

Wat bieden we?

Een afwisselende full time meeloopstage voor een derdejaars. Je wordt begeleid door een opgeleide communicatieprofessional. Je werkt landelijk samen met allerlei partners in het project Plan Boom. Je standplaats is Arnhem.

Wie zijn wij?

Een mooi en duurzaam Gelderland, daar zetten wij ons voor in. Als stem van de Gelderse natuur- en milieubeweging vertegenwoordigen wij meer dan honderd organisaties die zich inzetten voor natuur, landschap, duurzame landbouw en schone energie. We werken daarin samen met overheden, organisaties en bedrijven. Ons team bestaat uit elf enthousiaste medewerkers.

Meer informatie

Wil je meer weten over deze meeloopstage? Neem contact op met Marieke Gorkink, communicatieadviseur, m.gorkink@natuurenmilieugelderland.nl, 06 1082 8694

Marieke Gorkink on EmailMarieke Gorkink on Linkedin
Marieke Gorkink
Marieke Gorkink
Projectleider bij Natuur en Milieu Gelderland
Marieke is het aanspreekpunt voor het thema Voedsel en Schone Lucht. Meer weten? Neem contact op via e-mail of 06 10828694.