Skip navigation MENU

Urgentie en inspiratie: volg onze jubileumbijeenkomst live

Geplaatst op 25-11-2021 in Nieuws.

Nadenken over de toekomst vergt geen uitstel. Ter gelegenheid van ons vijftigjarig bestaan organiseren we op vrijdag 26 november onze hybride jubileumbijeenkomst #Gelderland2071. Met inspirerende, veelbelovende jonge sprekers, met een persoonlijk en intelligent betoog van onze directeur Petra Souwerbren en verrassende inbreng van literatuur, muziek en kunst brengen we urgentie en inspiratie voor de komende vijftig jaar.

Het programma is afwisselend en veelzijdig (je vindt het programma hier). Via de professionale livestream van de Rozet komt dit ook jullie huiskamers binnen. Via de chat is het mogelijk te reageren of vragen te stellen. Bovendien kan iedereen meedoen en -denken met behulp van de mentimeter (ga naar menti.com, code 9520 1919). Volg de livestream hier:

Inspiratie in coronatijden

De bijeenkomst is op locatie in de Rozet in Arnhem met een beperkt aantal gasten. Uiteraard houden we ons voor de mensen op locatie aan alle veiligheidsvoorschriften, te weten toegang met QR-code en het dragen van mondkapjes. Het aantal mensen in de zaal hebben we beperkt, zodat we elkaar de ruimte kunnen blijven geven.

Wat hadden we graag zoveel meer van onze relaties in levende lijve willen begroeten! Tegelijk vinden we het belangrijk om deze bijeenkomst niet uit te stellen, want – zoals gezegd – nadenken over de toekomst kunnen we niet uitstellen. Door de hybride vorm kunnen we ondanks de zorgelijke corona-ontwikkelingen toch aan zo veel mogelijk mensen inspiratie bieden voor een duurzame toekomst.

Els Sytsma
Els Sytsma
Els houdt jullie via de website en social media op de hoogte van nieuws en achtergronden rondom natuur en milieu in Gelderland. Ook houdt ze de agenda van de Provinciale Staten in de gaten, om waar nodig belangrijke input te leveren voor duurzame besluitvorming.