Samen voor een mooi en duurzaam Gelderland

Skip navigation MENU

Duurzame taarten bij de GoodFoodClub

Geplaatst op 30-10-2019 in Nieuws.

Medewerkers van Trash’ure TaartenTrash’ure Taarten in Nijmegen maakt hartige en zoete lekkernijen van eten dat anders door agrariërs, verwerkers en groothandels zou worden weggegooid. In deze patisserie werken statushouders mee die moeite hebben met het vinden van een baan in Nederland.

In samenwerking met verschillende partijen maakt Trash’ure Taarten gebruik van producten die anders worden weggegooid. De producten voldoen uiteraard aan alle wettelijk vastgestelde normen. Dus zijn ze perfect voor het maken van taarten en andere lekkernijen. De producten worden iedere avond opgehaald met een volledig elektrische bus.

Visie van Trash’ure Taarten

Trash’ure Taarten biedt werk aan talentvolle wereldbewoners, die hun passie willen inzetten in de maatschappij. De patisserie maakt zich niet alleen sterk voor écht duurzaam eten, maar ook voor écht eerlijk eten. Ze doet dit sociaal, door werk te bieden aan talentvolle wereldbewoners, die hun passie willen inzetten in de maatschappij. Dus groen doen, terwijl niets of niemand achter blijft. Hiervoor wordt samengewerkt met Vluchtelingenwerk Oost-Nederland.
Om te genieten van deze heerlijke producten hoef je de deur niet uit. Je kunt gemakkelijk online bestellen en je bestelling wordt thuis afgeleverd met een elektrische bus. Maar houd wel rekening met een levertijd van drie dagen.

GoodFoodClub

Trash’ure Taarten is een van de vele deelnemers aan de GoodFoodClub van de Natuur en Milieufederaties. Alleen al in Gelderland zijn er bijna veertig aanbieders van lokaal en duurzaam voedsel. Wil jij weten welke aanbieders bij jou in de buurt zijn? Ga dan naar www.goodfoodclub.nu

GoodFoodClub koppelt vraag en aanbod van lokaal, duurzaam voedsel, GNMF, 24 juni 2019

Marieke Gorkink on EmailMarieke Gorkink on Linkedin
Marieke Gorkink
Marieke Gorkink
Projectleider bij Natuur en Milieu Gelderland
Marieke is het aanspreekpunt voor het thema Voedsel en Schone Lucht. Meer weten? Neem contact op via e-mail of 06 10828694.