Skip navigation MENU

Stuur jouw project in voor de Gelderse prijs voor ruimtelijke kwaliteit!

Geplaatst op 24-03-2020 in Nieuws.

Elk jaar reikt de provincie Gelderland een prijs uit voor ruimtelijke kwaliteit. Een mooie kans om bijvoorbeeld een mooi en duurzaam woonproject of een bedrijf dat aandacht heeft voor natuur en biodiversiteit in het zonnetje te zetten! Dit jaar is het thema ‘brede blik op de ruimte’. Het thema is gebaseerd op de provinciale omgevingsvisie Gaaf Gelderland (2018). Met deze visie gaat de provincie voor een gezond, veilig, schoon en welvarend Gelderland. De twee winnaars krijgen een prijs van €10.000,- en natuurlijk de nodige aandacht.

De jury zal de bij de beoordeling zoeken naar de projecten die de ambities van de provincie het beste combineren. Daarbij zullen de volgende ambities meegenomen worden: Woon- en leefomgeving, energietransitie, klimaatadaptatie, biodiversiteit, circulaire economie, economisch vestigingsklimaat en bereikbaarheid.

Heb of ken jij een project dat de ambities van de provincie combineert? Lees meer op de website van Provincie Gelderland en meld je aan! Je kan tot 27 mei je projecten inschrijven.

 

Etienne Goudriaan on Email
Etienne Goudriaan
Etienne Goudriaan
Etienne verzorgt de communicatie met leden, lidorganisaties en contacten bij Natuur en Milieu Gelderland. Daarnaast is hij betrokken bij campagnes en projecten van de organisatie zoals Plan Boom en de Nacht van de Nacht.
Meer weten? Neem contact op via e-mail of bel naar 06-46270059