Samen voor een mooi en duurzaam Gelderland

Skip navigation MENU

De Nacht van de Nacht wordt spannend in Ermelo

Geplaatst op 24-06-2019 in Nieuws.

De bossen en heide bij Ermelo gonzen tijdens de Nacht van de Nacht op 26 oktober van de activiteiten. Traditiegetrouw is er weer veel te zien en te beleven rondom de Schaapskooi. En iets verderop kun je in het donker je weg zoeken door het Klimbos.

Nacht van de Nacht Ermelo 2018Nacht bij de Schaapskooi

De activiteiten bij de Schaapskooi zijn als altijd spannend, informatief en gezellig. Op het programma van dit jaar staan nachtwandelingen met gidsen en boswachters, een stiltewandeling met gedichten, sterren kijken door telescopen, korte lezingen over o.a. nachtvlinders, wild, lichthinder en -besparing, spannende verhalen in het donker, schminken, uitleg over het heelal met een tellurium en informatie. De activiteiten zijn gratis, aanmelden is niet nodig.

Nacht in het Klimbos

Wanneer de zon ondergaat en er een zwarte deken over het Klimbos neerdaalt, gaat het nachtklimmen beginnen! Kies de parcoursen die jij leuk vindt en ervaar de hindernissen nu in complete duisternis. Door het 100% veilige zekersysteem is je veiligheid gegarandeerd. Zo kun je volop genieten van deze bijzondere ervaring.

Kortom, de Nacht van de Nacht wordt dit jaar weer spannend in Ermelo.

Vorig jaar hielden wel driehonderd lokale organisaties die van natuur, cultuur en de sterrenhemel de activiteiten van de Nacht van de Nacht uit. Wil jij met jouw organisatie ook een activiteit organiseren? Kijk voor alle activiteiten in Nederland op de website Nacht van de Nacht. Check de site regelmatig, want er komen dagelijks nieuwe activiteiten bij.

Nacht van de Nacht, campagne in Gelderland

Marieke Gorkink on EmailMarieke Gorkink on Linkedin
Marieke Gorkink
Marieke Gorkink
Projectleider bij Natuur en Milieu Gelderland
Marieke is het aanspreekpunt voor het thema Voedsel en Schone Lucht. Meer weten? Neem contact op via e-mail of 06 10828694.