Skip navigation MENU

Ruim 30 enthousiaste mensen bij eerste activiteit Geef om Gelderland

Geplaatst op 30-09-2020 in Nieuws.

Op 30 september hielden we ons eerste online webinar voor het nieuwe traject Geef om Gelderland. We hadden met Tjitske Ypma een leuke gastspreekster. Tjitske vertelde over haar ervaringen met het opzetten van een stuk openbaar groen naast een basisschool in Eefde. Daar plantten leden van de plaatselijke ponyclub dit voorjaar een mooie eetbare haag. Hazelaar, linde, wilg, zwarte bes en andere soorten bieden eetbaars voor mensen én paarden.

Verder kwam tijdens de webinar ter sprake hoe mensen binnen Plan Boom zelf een initiatief voor groen in de buurt op kunnen zetten. Uit de vele vragen is duidelijk dat onze leden en geïnteresseerden daar erg benieuwd naar zijn!
Wil je zelf ook iets meer over weten? Neem dan vooral een kijkje op planboom.nl/meedoen. Daar vind je een toolbox om zelf aan de slag te gaan. Ook kun je je abonneren op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de nieuwtjes over Plan Boom.

Geef om Gelderland

Benieuwd naar de Geef om Gelderland webinars? Op 27 oktober hebben we een webinar over de Regionale Energiestrategieën. Lees hier meer om je in te schrijven!

Geef om Gelderland

Etienne Goudriaan on Email
Etienne Goudriaan
Etienne Goudriaan
Etienne verzorgt de communicatie met leden, lidorganisaties en contacten bij Natuur en Milieu Gelderland. Daarnaast is hij betrokken bij campagnes en projecten van de organisatie zoals Plan Boom en de Nacht van de Nacht.
Meer weten? Neem contact op via e-mail of bel naar 06-46270059