Samen voor een mooi en duurzaam Gelderland

Skip navigation MENU

Ridderorde voor GNMF-secretaris Hans Brons

Geplaatst op 01-05-2017 in Nieuws.

GNMF-secretaris Hans Brons is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Hij ontving de onderscheiding “voor zijn grote en onvermoeibare inzet voor duurzaamheid en milieubesparend beleid”, aldus de gemeente Wageningen. “Met zijn kennis van chemie in combinatie met milieu en omgevingsrecht heeft hij zich beijverd voor beter grondwater in Nederland. Daarnaast heeft hij zich sterk gemaakt voor het behoud van het natuurlandschap rondom Wageningen, het ontwikkelen van duurzame ecologische woningen, het archeologisch onderzoek en conservering van het cultureel monument Slag op de Grebbeberg”.

Secretaris

Hans Brons, die het lintje op 26 april in Wageningen kreeg uitgereikt, is sinds februari 2013 secretaris van de GNMF. Daarnaast is hij bestuurslid van Mooi Wageningen.

Els Sytsma
Els Sytsma
Els houdt jullie via de website en social media op de hoogte van nieuws en achtergronden rondom natuur en milieu in Gelderland. Ook houdt ze de agenda van de Provinciale Staten in de gaten, om waar nodig belangrijke input te leveren voor duurzame besluitvorming.