Samen voor een mooi en duurzaam Gelderland

Skip navigation MENU

RESq your future!

Geplaatst op 09-09-2020 in Nieuws.

Ben jij tussen de 16 en 26 jaar en wil je graag echt meepraten over klimaatverandering? Wil je weten hoe weilanden en daken in jouw gemeente er straks uitzien als we over zijn geschakeld op duurzame energie? En wil je graag invloed uitoefenen? Meld je dan snel aan voor de ‘We Energy Game’ van Cleantech Regio!

Deze serious online game voor de ingewikkelde duurzame energieopgave wordt gespeeld op woensdagavond 7 oktober door -wat ons betreft zoveel mogelijk- jongeren tussen 16 en 26 jaar.

Woon je in Apeldoorn, Brummen, Epe, Heerde, Lochem, Voorst of Zutphen? Geef je dan op en leer alles over winst, balans, mensen, planeet, wetgeving of productie van duurzame energie.

De Cleantech Regio is bezig met een regionale energiestrategie. Dit is jouw kans om mee te beslissen hoe jouw gemeente er over 20 jaar uit ziet. De uitkomsten van het spel gebruiken we in de uitvoeringsplannen van de Regionale Energie Strategie (RES).

Aanmelden voor RESq your future

Opgeven kan door je gegevens in te vullen via deze link. De bevestiging van deelname en je inloggegevens ontvang je via de mail. Zet woensdagavond 7 oktober alvast in je agenda.

Het spel begint om 19.30 en duurt 1.5 uur. Tip je ook even je vrienden? Hoe meer jongeren meedoen, hoe beter: RESq your future!

Nando Habraken on Email
Nando Habraken
Nando Habraken
Duurzame energie en circulaire economie
Nando is onze specialist op het gebied van duurzame energie en circulaire economie. Hij zet zich in voor goede participatieve processen in de energietransitie, zoals de RES-sen. Meer weten? Neem contact op via email of bel naar 06-11622491.