Samen voor een mooi en duurzaam Gelderland

Skip navigation MENU

Prijswinnaars fotowedstrijd op pad

Geplaatst op 02-06-2022 in Nieuws.

We ontvingen een enthousiast bericht van de twee prijswinnaars van onze jubileumfotowedstrijd. De prijs was dat ze op pad mochten met gerenommeerde natuurfotograaf Jan Vermeer. Zoals dat gaat tussen fotografen hadden ze ‘mooie gesprekken over compositie, techniek en inspiratie’. Heel leuk om te horen!

Erik van der Ploeg schreef bij zijn meegestuurde foto’s: “We zijn op foto-expeditie geweest bij Radio Kootwijk. We hebben verschillende onderwerpen besproken: landschap/architectuur, macro, abstract maar onverwacht ook reptielen. We hebben jagende salamanders gezien en een flinke hazelworm kruiste ons pad.” Ook Lilian meldde dat ze veel geleerd heeft en stuurde een aantal foto’s mee. Alle foto’s zijn te vinden in een bericht op onze Facebookpagina.

Salamander, Erik van der Ploeg

Verpopping, Erik van der Ploeg

 

foto Lilian van den Brink

Hazelworm. Foto Lilian van den Brink

 

 

Els Sytsma
Els Sytsma
Els houdt jullie via de website en social media op de hoogte van nieuws en achtergronden rondom natuur en milieu in Gelderland. Ook houdt ze de agenda van de Provinciale Staten in de gaten, om waar nodig belangrijke input te leveren voor duurzame besluitvorming.