Samen voor een mooi en duurzaam Gelderland

Skip navigation MENU

Ook dit jaar weer de Nacht van de Nacht. Wees er bij op 24 oktober!

Geplaatst op 10-09-2020 in Nieuws.

Dit jaar houden we de Nacht van de Nacht op zaterdag 24 oktober. Deze keer zullen we extra aandacht besteden aan onnodig licht bij kantoren en bedrijven. In de vorige nieuwsbrief kon je bij ons al lezen dat we een landelijk onderzoek hebben gedaan naar de hoeveelheid licht dat er ’s nachts onnodig brandt. Ook wij zijn enigzins geschrokken van de resultaten van dit onderzoek. In de komende weken zullen we met zoveel mogelijk bedrijven contact opnemen en ze proberen te helpen om de situatie te verbeteren.

Activiteiten
Door de coronacrisis is het natuurlijk allemaal anders geworden. Daarom zullen er dit jaar wat minder activiteiten georganiseerd worden en denken we bij alle activiteiten mee of deze coronaproof gehouden kunnen worden. Wil je graag iets organiseren maar twijfel je of dat verstandig is? Neem dan vooral even contact met ons op. Heb je een activiteit die veilig kan en die je graag zou organiseren? Dan kan je je gewoon zoals elk jaar via hier aanmelden.

Om de Nacht van de Nacht ook leuk te houden voor de mensen die deze keer liever geen fysieke activiteit bijwonen zullen we vanuit onze landelijke organisatie een avondvullend online programma houden. Daarover volgt binnenkort meer informatie!

Els Sytsma
Els Sytsma
Els houdt jullie via de website en social media op de hoogte van nieuws en achtergronden rondom natuur en milieu in Gelderland. Ook houdt ze de agenda van de Provinciale Staten in de gaten, om waar nodig belangrijke input te leveren voor duurzame besluitvorming.