Samen voor een mooi en duurzaam Gelderland

Skip navigation MENU

Nieuwe bestuursleden bij GNMF

Geplaatst op 19-11-2018 in Nieuws.

De leden van de GNMF hebben op 14 november twee nieuwe bestuursleden benoemd. Dit gebeurde tijdens de Algemene Ledenvergadering: Henry Potman en Ardi Dortmans. Zij stellen zich graag voor.

Henry Potman

Henry Potman

Henry Potman

“Ik ben opgeleid als bestuurskundige en werk op dit moment bij een adviesbureau. Ik adviseer overheden over de inrichting van de organisaties en inhoudelijk op de beleidsterreinen milieu, afval, natuurbeheer, energie en ruimtelijke ontwikkeling.

Ik ben geboren en getogen in Gelderland en hoop in het bestuur van de Gelderse Natuur en Milieufederatie een bijdrage te leveren aan het behoud en duurzame ontwikkeling van de kwaliteit van natuur en landschap in onze mooie provincie en  duurzame opwekking van energie, zodat toekomstige generaties ook die kwaliteit in de leefomgeving kennen”.

 

 

Ardi Dotmans

Ardi Dortmans

“Ik ben 59 jaar en woon in Wageningen. Ik ben gepromoveerd aan de TU Eindhoven en werk als directeur Kennis Circulaire Economie en Milieu bij TNO. Ik heb een langjarige ervaring in de ontwikkeling van materialen, zoals voor zonnecellen, en het opzetten van (inter)nationale onderzoeksprojecten. Dat heeft mij een rijk netwerk opgeleverd met bedrijven, kennisinstellingen en overheden.

Die kennis en ervaring wil ik graag inzetten als bijdrage aan een groen en gezond Gelderland, samen met alle leden van de Gelderse Natuur en Milieufederatie, zodat ook onze volgende generaties hiervan kunnen genieten”.

Petra Souwerbren on Email
Petra Souwerbren
Petra Souwerbren
Directeur
Petra is directeur bij Natuur en Milieu Gelderland. Je kunt met haar contact opnemen via p.souwerbren@natuurenmilieugelderland.nl of 06 2305 5791.