Samen voor een mooi en duurzaam Gelderland

Skip navigation MENU

Wat vind jij van het verlies van biodiversiteit?

Geplaatst op 29-06-2020 in Nieuws.

Ruben Rosen Jacobson doet voor zijn afstudeerproject onderzoek naar het standpunt van mensen over het verlies en behoud van soorten in de natuur. Hij onderzoekt hoe mensen hierin verschillen, en wat de onderliggende redenering en motivatie voor hun standpunt is. Hiervoor is hij op zoek naar mensen die zichzelf als voorstander van natuurbehoud beschouwen en hem willen helpen door een vragenlijst in te vullen.

Dus: Ben jij vóór natuurbehoud en wil je Ruben helpen afstuderen door je standpunt met hem te delen? Super! Klik dan op de link hieronder. De vragenlijst is in het Nederlands beschikbaar. Dit kun je zelf in het beginscherm aanpassen. De link is beschikbaar t/m 26 juli. Je medewerking is volledig anoniem en de resultaten worden vertrouwelijk verwerkt.

Ook zoekt Ruben deelnemers voor een vervolggesprek (in het echt of online) om dit onderwerp in meer detail te bespreken. Als je hierbij wilt helpen (en er is een beloning voor!), kun je aan het einde van de vragenlijst je e-mailadres achterlaten. In dit geval wordt je e-mailadres alleen gebruikt om contact met je op te nemen en niet voor het verwerken van je antwoorden.

Mocht je het interessant vinden om over de resultaten van Rubens onderzoek te leren, dan kun je aan het eind van de vragenlijst je contactinformatie achterlaten.

Onderzoek naar meningen over het verlies van biodiversiteit

Els Sytsma
Els Sytsma
Els houdt jullie via de website en social media op de hoogte van nieuws en achtergronden rondom natuur en milieu in Gelderland. Ook houdt ze de agenda van de Provinciale Staten in de gaten, om waar nodig belangrijke input te leveren voor duurzame besluitvorming.