Skip navigation MENU

Doe mee met de Nacht van de Nacht

Geplaatst op 14-07-2017 in Nieuws.

Op 28 oktober 2017 organiseren de Natuur en Milieufederaties voor de 13e keer de Nacht van de Nacht, hét evenement waarin de schoonheid van het duister centraal staat. Samen met driehonderd andere, vaak lokale organisaties, worden er activiteiten op touw gezet, zoals nachtwandelingen, sterrenkijken en lezingen over natuur en astronomie.

Ook gemeenten en bedrijven kunnen meedoen, bijvoorbeeld door het doven van de verlichting in en buiten hun gebouwen. Dit jaar is de gemeente Aalten de eerste Gelderse gemeente die het licht dooft.

 Doe mee!

In Gelderland coördineert de GNMF alle activiteiten. Vorig jaar trokken veertig prachtige evenementen vierduizend deelnemers. Ook dit jaar hopen we op veel activiteiten. Zo kun je in Loenen meewandelen met de boswachter van Natuurmonumenten. Je loopt langs de Groote Modderkolk, de watervallen van Loenen en door de Reeënberg, de natuur van Klein Zwitserland. Heuvelachtig met bos en heide. Waar edelherten, wilde zwijnen en verschillende roofvogels zich thuis voelen.

Wil je ook een activiteit organiseren, kijk dan op de landelijke website. Daar vind je al aanmeldingen en een Inspiratiegids. Meld vervolgens je activiteit aan op dezelfde site, en dan zorgen ook wij voor de nodige promotie.

Heb je nog andere vragen op opmerkingen, neem dan contact met ons op.

Website Nacht van de Nacht

Thijs Belgers on EmailThijs Belgers on Linkedin
Thijs Belgers
Thijs Belgers
Externe communicatie
Thijs verzorgt de externe communicatie bij Natuur en Milieu Gelderland. Denk aan persberichten, website, sociale media en de nieuwsbrieven. Ook coördineert hij de Helpdesk.
Meer weten? t.belgers@natuurenmilieugelderland.nl, 06 2933 0517