Samen voor een mooi en duurzaam Gelderland

Skip navigation MENU

Manifest voor een Groen Gelderland

Geplaatst op 13-08-2018 in Nieuws.

Met het oog op de provinciale verkiezingen in 2019 presenteren wij samen met onze collega’s van Geldersch Landschap & Kasteelen, Natuurmonumenten Gelderland, Stichting Landschapsbeheer Gelderland en IVN Gelderland het Manifest voor een Groen Gelderland. Hierin roepen we de provincie op om goed voor ons groen te zorgen.

Waarom het manifest

Gelderland is ontzettend groen. De Veluwe is groen. Rivierenland is groen. De Achterhoek is groen. En al die andere stukjes Gelderland zijn groen. Zelfs de steden zijn behoorlijk groen. Dat is een belangrijke reden waarom mensen zo graag in Gelderland wonen. Al dat groen gaat echter niet vanzelf. Aan alle kanten worden stukjes natuur en landschap voor andere doeleinden gebruikt en daar maken Gelderse groene organisaties zich zorgen over. Daarom dus dit manifest, dat zich vooral richt op de provinciale overheid, verantwoordelijk voor het natuur- en landschapsbeleid.

Vragen over het manifest? Neem dan gerust contact met ons op.

Manifest voor een Groen Gelderland

 

Petra Souwerbren on Email
Petra Souwerbren
Petra Souwerbren
Directeur
Petra is directeur bij Natuur en Milieu Gelderland. Je kunt met haar contact opnemen via p.souwerbren@natuurenmilieugelderland.nl of 06 2305 5791.