Samen voor een mooi en duurzaam Gelderland

Skip navigation MENU

Even voorstellen: Lynn en Chris

Geplaatst op 02-09-2019 in Nieuws.

Deze week hebben wij twee nieuwe collega’s mogen verwelkomen. Lynn Hagendoorn is onze nieuwe medewerker voor ruimte en mobiliteit. Zij krijgt dus onder meer de dossiers Lelystad Airport en Doortrekking A15 in haar portefeuille.
Chris Jansen is vanaf vandaag onze controller. Hieronder stellen ze zich aan je voor.

Lynn Hagendoorn

Lynn Hagendoorn. Foto GNMF“Na m’n studie kunstgeschiedenis en archeologie ben ik gaan werken met en voor m’n andere passie: natuur. Eerst bij de provincie Noord-Brabant, daarna bij particuliere grondeigenaren. Voordat ik bij GNMF kwam bij Het Zuid-Hollands Landschap en programma De Groene Motor.
Na ruim vijf jaar vooral te hebben gewerkt aan groenparticpatie, wilde ik me graag meer inhoudelijk kunnen bemoeien met vraagstukken rondom natuur en milieu. En dan het liefst in het Gelderse; ik woon in de West-Betuwe.
In m’n vrije tijd breng ik veel tijd door in de natuur, werkend in de tuin of wandelend en fietsend door mooie landschappen. Ik kijk er naar uit om mij samen met leden en partners van GNMF in te zetten voor een mooi en duurzaam Gelderland”.

Lynn is bereikbaar via l.hagendoorn@gnmf.nl, 06 2933 3576

Chris Jansen

Chris Jansen. Foto TB“Ik woon samen met Irma en zoon Nigel tussen Herwen en Lobith, vlakbij de Bijland. Mijn vrije tijd breng ik daar graag door in de natuur met onze hond Gijs. Ook maak ik graag muziek, of luister er naar. Zelf speel ik drums, hoewel ik hier de laatste jaren niet veel aan toe gekomen ben.
De afgelopen dertig jaar ben ik werkzaam geweest in het financieel economisch werkveld. Begonnen als boekhouder bij de PTT Post en later bij TNT. Mijn langste werkperiode is geweest bij accon AVM, een landelijk accountantskantoor waar ik over een periode van 15 jaar diverse functies heb vervuld.
Al jaren verbaas ik me hoe wij als mens omgaan met onze natuur. Dus toen ik de vacature voorbij zag komen waarin de GNMF zocht naar een controller, zag ik de kans om mijn kennis van financiën en passie voor de natuur mooi te combineren. Ik ga op mijn manier een steentje bijdragen aan het werk en de missie van de GNMF”.

Chris is bereikbaar via c.jansen@gnmf.nl, 06 2933 0517

Petra Souwerbren on Email
Petra Souwerbren
Petra Souwerbren
Directeur
Petra is directeur bij Natuur en Milieu Gelderland. Je kunt met haar contact opnemen via p.souwerbren@natuurenmilieugelderland.nl of 06 2305 5791.