Samen voor een mooi en duurzaam Gelderland

Skip navigation MENU

Luid het klimaat-alarm op 14 maart

Geplaatst op 02-03-2021 in Nieuws.

Met de verkiezingen in aantocht luiden verschillende maatschappelijke organisaties het alarm voor het klimaat op 14 maart 2021. Natuurlijk ondersteunen de Natuur en Milieufederaties dit. Geen landelijke Klimaatmars dit keer, maar een lokaal klimaatalarm. Iedereen kan meedoen, vanuit huis of bij één van de lokale evenementen die door het hele land worden georganiseerd.

Laat je stem horen!

Het klimaat wacht niet. De regering heeft genoeg getreuzeld. Een eerlijk en daadkrachtig klimaatbeleid komt er niet zomaar. Jouw stem is van levensbelang. Laat je horen op 14 maart!

Veiligheid voorop

Veiligheid staat voorop: de organisatoren houden zich aan de corona-maatregelen. Verandert de situatie? Dan volgen er aanpassingen voor de manier waarop het Klimaatalarm plaatsvindt. Zodat iedereen op een veilige manier zijn stem kan laten horen.

Gelderse klimaatmarsen zijn gepland in Arnhem, Apeldoorn, Culemborg, Nijmegen en Wageningen, en wellicht komen er nog meer bij. Zelf een klimaatmars organiseren kan natuurlijk ook.

Meer informatie:
klimaatmars2021.nl

Els Sytsma
Els Sytsma
Els houdt jullie via de website en social media op de hoogte van nieuws en achtergronden rondom natuur en milieu in Gelderland. Ook houdt ze de agenda van de Provinciale Staten in de gaten, om waar nodig belangrijke input te leveren voor duurzame besluitvorming.