Skip navigation MENU

Lokale klimaatmarsen op 14 maart: doe mee!

Geplaatst op 02-02-2021 in Nieuws.

Met de verkiezingen in aantocht luiden verschillende maatschappelijke organisaties het alarm voor het klimaat op 14 maart 2021. Natuurlijk ondersteunen de Natuur en Milieufederaties ook dit jaar de Klimaatmars. Iedereen kan meedoen, vanuit huis of bij één van de lokale marsen die door het hele land worden georganiseerd.

Laat je stem horen!

Het klimaat wacht niet. De regering heeft genoeg getreuzeld. Een eerlijk en daadkrachtig klimaatbeleid komt er niet zomaar. Jouw stem is van levensbelang. Laat je horen op de klimaatmars 14 maart!

Veiligheid voorop

Veiligheid staat voorop: de organisatoren houden zich aan de corona-maatregelen. Verandert de situatie? Dan volgen er aanpassingen voor de manier waarop de Klimaatmars plaatsvindt. Zodat iedereen op een veilige manier zijn stem kan laten horen.

Gelderse klimaatmarsen zijn gepland in Arnhem, Apeldoorn, Nijmegen en Wageningen, en wellicht komen er nog meer bij. Zelf een klimaatmars organiseren kan natuurlijk ook.

Meer informatie:
klimaatmars2021.nl

Els Sytsma
Els Sytsma
Els houdt jullie via de website en social media op de hoogte van nieuws en achtergronden rondom natuur en milieu in Gelderland. Ook houdt ze de agenda van de Provinciale Staten in de gaten, om waar nodig belangrijke input te leveren voor duurzame besluitvorming. Tips? Bel Els op 06 15 17 3777.

We heten vanaf nu Natuur en Milieu Gelderland. Voor jou verandert er niets. Meer lezen over onze nieuwe naam