Samen voor een mooi en duurzaam Gelderland

Skip navigation MENU

Locaties voor Plan Boom initiatieven gezocht!

Geplaatst op 24-08-2021 in Nieuws.

Met het project Plan Boom hebben wij de ambitie om in Gelderland in de komende jaren 1 miljoen bomen aan te planten. Hiervoor werken wij samen met Stichting Landschapsbeheer Gelderland, maar ook met gemeenten, (groene) organisaties, bedrijven, en natuurlijk met jullie, de inwoners van Gelderland! We kunnen jullie hulp goed gebruiken.

Heb je of ken je een burgerinitiatief met concrete plannen en een locatie om bomen aan te planten? Of heb jij of een bekende van je een stuk grond beschikbaar waar bomen aangeplant kunnen worden? Laat het ons weten!

Vul dit formulier in en wij nemen contact met je op om je verder op weg te helpen. Bijvoorbeeld met de keuze en aanschaf van plantmateriaal, het aanvragen van subsidies of het organiseren van een plantdag met vrijwilligers. Ook kunnen we je project voorleggen aan één van de fondsen die financiering beschikbaar hebben voor de aanplant van bomen. We zijn vooral op zoek naar grotere projecten, waar in één keer honderd of zelfs honderden bomen kunnen worden aangeplant.  Ook is het belangrijk dat je al een locatie beschikbaar hebt voor de aanplant. Iedereen mag meedoen aan Plan Boom, dus stuur dit bericht ook vooral door aan anderen die misschien geïnteresseerd zijn.

Wil je op een andere manier bijdragen aan Plan Boom, bijvoorbeeld met een kleiner initiatief in je buurt of zelfs je eigen tuin, zaailingen of geld wilt doneren, of heb je een ander goed idee? Kijk dan op de projectpagina.

Jiska van Vliet on Email
Jiska van Vliet
Jiska van Vliet
Medewerker Natuur en Landbouw bij Natuur en Milieu Gelderland
Jiska houdt zich binnen ons team bezig met natuur en landbouw. Vragen over één van deze onderwerpen? Neem contact op met haar via e-mail (j.vanvliet@natuurenmilieugelderland.nl) of bel haar op 06-29330517