Skip navigation MENU

Licht uit en kaarsen aan bij vier Gelderse restaurants

Geplaatst op 19-10-2017 in Nieuws.

Bij vier restaurants in Gelderland gaan op 28 oktober de lichten uit. De kaarsen gaan aan, zodat je heel romantisch kunt genieten van hun specialiteiten. De restaurants doen mee aan de Nacht van de Nacht, het landelijk evenement waarmee de Natuur en Milieufederaties (NMF’s) aandacht vragen voor de schoonheid van de nacht en het belang van duisternis.

Met hun deelname geven de restaurants gehoor aan de oproep van de NMF’s en Horeca Nederland om op 28 oktober de lichten te doven. In heel Nederland hebben zich al ruim zestig restaurants aangemeld. In Gelderland kun je terecht bij:

Ook doven de gemeenten Aalten, Apeldoorn, Ermelo, Neerijnen, Nijmegen en Voorst op verschillende plekken de aanlichting van gebouwen. Dankzij het bedrijf Interbest gaat op zes Gelderse locaties langs snelwegen de verlichting van reclamezuilen uit. Energiebedrijf Nuon dooft op twee kantoorlocaties de verlichting.

Inmiddels zijn er veertig activiteiten in Gelderland, uiteenlopend van sterrenkijken, boswandelingen en lezingen. Kijk voor een volledig overzicht op www.nachtvandenacht.nl.

 

 

Thijs Belgers on EmailThijs Belgers on Linkedin
Thijs Belgers
Thijs Belgers
Externe communicatie
Thijs verzorgt de externe communicatie bij Natuur en Milieu Gelderland. Denk aan persberichten, website, sociale media en de nieuwsbrieven. Ook coördineert hij de Helpdesk.
Meer weten? t.belgers@natuurenmilieugelderland.nl, 06 2933 0517

We heten vanaf nu Natuur en Milieu Gelderland. Voor jou verandert er niets. Meer lezen over onze nieuwe naam