Samen voor een mooi en duurzaam Gelderland

Skip navigation MENU

Jongeren-inspiratieavond voor een duurzaam Arnhem

Geplaatst op 07-12-2021 in Nieuws.

Ben jij jong, woon je in de gemeente Arnhem en wil je graag meer inspraak over je eigen omgeving als het over duurzaamheid gaat? Kom dan 20 januari naar onze inspiratieavond! Je kunt daar met de gemeente in gesprek over wat voor jou belangrijk is.

De avond begint om 19.15 uur met een introductie van Floor Hogenhout. Floor is op haar 23e al actief in de gemeentepolitiek en vertelt ons over de gemeenteraadsverkiezingen. Hierna gaan we uiteen in groepen om in twee rondes te praten over de volgende thema’s:

 • Jong in Arnhem
  Hoe zou de gemeente moeten omgaan met thema’s als woningnood en openbaar vervoer?
 • Schone energie en klimaatverandering
  Hoe en waar kunnen we in Arnhem volgens jou het beste schone energie opwekken?
 • Arnhem klimaatbestendig?
  Is Arnhem hittebestendig? Of al klaar voor de verwachte wateroverlast? Ga in gesprek over de aanpak die jou het meest aanspreekt.
 • Groene stad
  Hoe kan Arnhem meer biodiversiteit ontwikkelen en hoe belangrijk is natuur in de stad?

Om 21 uur worden de tafelgesprekken afgerond en is er nog tijd om na te borrelen. 21.30 sluiten we de avond.

Je kan je kosteloos aanmelden via onderstaand registratieformulier. Geef hierbij ook aan welk thema jij het liefst wil bespreken. We organiseren deze avond online, maar wees niet bang, we zijn hard aan het werk om ervoor te zorgen dat het geen dodelijk saaie zoom-sessie wordt. Als het mogelijk is om deze avond fysiek te organiseren, hebben we een locatie achter de hand. We houden je op de hoogte!

Voor opmerkingen of vragen kan je mailen naar info@natuurenmilieugelderland.nl o.v.v. inspiratieavond.

Els Sytsma
Els Sytsma
Els houdt jullie via de website en social media op de hoogte van nieuws en achtergronden rondom natuur en milieu in Gelderland. Ook houdt ze de agenda van de Provinciale Staten in de gaten, om waar nodig belangrijke input te leveren voor duurzame besluitvorming.