Samen voor een mooi en duurzaam Gelderland

Skip navigation MENU

Jaarbericht over 2021 gepubliceerd

Geplaatst op 08-02-2022 in Nieuws.

In 2021 bestond onze organisatie vijftig jaar. ‘Is dat een reden om te vieren?’ vraagt onze voorzitter zich af. De zorg om natuur en leefomgeving is ook na vijftig jaar nog actueel en urgent. Maar als één ding ons geraakt heeft tijdens dit jubileumjaar is het dat de inzet voor natuur en milieu van generatie op generatie doorgaat. De wereld verandert, maar er zullen altijd mensen zijn die zich inzetten voor dat wat waardevol en kwetsbaar is. Dát is reden om te vieren.

Ons jaarbericht over 2021 staat boordevol activiteiten, resultaten en samenwerkingen. Ondanks de beperkingen van veel thuiswerken en weinig fysieke ontmoetingsmogelijkheden hebben we ons onverminderd ingezet op onze thema’s: klimaat en energie, landbouw en voedsel, natuur, landschap en lokale omgeving. Dat doen we als aanjager, verbinder en belangenbehartiger. In het jaarbericht vind je hoe we dat doen, met wie en wat het heeft opgeleverd.


Lees ons jaarbericht en laat ons weten wat je vindt: redenen om te vieren? 

Download hier: Jaarbericht Natuur en Milieu Gelderland 2021

Hopelijk vind je de constructieve samenwerkingen en de brede positieve inzet voor een duurzaam Gelderland  net zo bemoedigend als wij.

NB. aansluiten als lid bij onze vereniging? Kost maar 25 euro per jaar. Want ook de komende vijftig jaar heeft natuur, klimaat en leefomgeving in Gelderland een krachtige stem nodig. Voel je welkom!

Petra Souwerbren on Email
Petra Souwerbren
Petra Souwerbren
Directeur
Petra is directeur bij Natuur en Milieu Gelderland. Je kunt met haar contact opnemen via p.souwerbren@natuurenmilieugelderland.nl of 06 2305 5791.