Samen voor een mooi en duurzaam Gelderland

Skip navigation MENU

De GNMF zoekt een nieuwe voorzitter

Geplaatst op 10-07-2017 in Nieuws.

Op de komende ALV treedt Jan Paul van Soest af en willen we stemmen voor een nieuw bestuurslid en tevens voorzitter kunnen benoemen.

Het bestuur van de GNMF bestaat nu uit acht leden vanuit onze lidorganisaties, bedrijfsvrienden en individuele leden. Het bestuur vergadert zesmaal per jaar. Bij de samenstelling van het bestuur streven we naar minimaal drie leden uit de lid-organisaties en minimaal twee uit de individuele leden. Het huidige Bestuur voldoet aan deze samenstelling, dus is er geen voorkeur voor een bestuurslid uit de geleding lid-organisaties of uit de geleding individuele leden.

Gevraagd

Een kandidaat die samen met de GNMF gaat voor een mooi en duurzaam Gelderland; Iemand met:

  • een warm kloppend hart voor natuur en milieu,
  • affiniteit met besturen en overheden,
  • kennis en ervaring met het besturen van professionele (non-profit) organisaties of de ambitie zich hierin te bekwamen,
  • affiniteit met werken met een vereniging met een professioneel bureau en besturen op hoofdlijnen
  • ambitie om de te varen koers van de Gelderse Natuur en Milieufederatie mede vorm te geven

Ken je iemand die dit goed zou kunnen of herken je jezelf in dit profiel? Meld hem, haar of jezelf dan nu aan! Lees hier het volledige profiel.
Kandidaten kunnen aangemeld worden via e-mail. Stuur vóór 1 september 2017 een e-mail naar Volkert Vintges: v.vintges@gnmf.nl o.v.v. ‘Kandidaat voorzitter bestuur’.

Verkiezingsprocedure

Via de verkiezingen hebben de leden en de lid-organisaties invloed op de samenstelling van het Bestuur. Tijdens de vergadering op 8 november 2017 is het de bedoeling dat jullie één nieuw Bestuurslid kiezen die Jan Paul van Soest mag gaan opvolgen.

Samen voor een mooi en duurzaam Gelderland!

Met vriendelijke groet,

Volkert Vintges,
directeur

Petra Souwerbren on Email
Petra Souwerbren
Petra Souwerbren
Directeur
Petra is directeur bij Natuur en Milieu Gelderland. Je kunt met haar contact opnemen via p.souwerbren@natuurenmilieugelderland.nl of 06 2305 5791.