Skip navigation MENU

Geld voor je Gelderse natuurproject

Geplaatst op 18-06-2020 in Nieuws.

Wil jij iets doen voor de natuur? Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een bijenhotel of het maken van een bijenlint. Of wil je samen met jouw school het schoolplein groener maken? En heb je daarvoor nog geld of hulp nodig? Dan brengen we je graag op de hoogte van de bijdrage die de Provincie Gelderland beschikbaar stelt.

Campagnes voor natuur

Op crowdfundingvoornatuur.nl zamel je geld, hulp en/of spullen in voor jouw initiatief. Dit doe je met een (crowdfunding)campagne. Draagt jouw initiatief bij aan het realiseren of onderhouden van groen, natuur of landschap? Dan maak je kans op een bijdrage van de Provincie Gelderland!

Bijdrage

Deze bijdrage is maximaal €5.000 en maximaal 60% van je gestelde doel. Het resterende bedrag zamel je zelf in. Je hoeft dit niet alleen te doen, want het team van Crowdfunding Voor Natuur zal je hierbij persoonlijk begeleiden. Vind jouw initiatief in de gemeente Apeldoorn plaats? Dan kun je je aanmelden op het platform voorapeldoorn.nl. Ook daar staan we voor je klaar om je te begeleiden.

Doe een aanvraag

Op crowdfundingvoornatuur.nl/start kun je je aanvraag doen. Volg de stappen en vul alle informatie in over welk idee je wilt waarmaken. Op basis daarvan wordt beoordeeld of de provincie Gelderland een bijdrage doet. Je hoort snel of je een bijdrage ontvangt, soms al binnen een week!
De provincie denkt graag met je mee en is bereikbaar voor vragen! Je kunt contact opnemen via info@crowdfundingvoornatuur.nl en 020-3377055.

Crowdfunding voor natuur

Thijs Belgers on EmailThijs Belgers on Linkedin
Thijs Belgers
Thijs Belgers
Externe communicatie
Thijs verzorgt de externe communicatie bij Natuur en Milieu Gelderland. Denk aan persberichten, website, sociale media en de nieuwsbrieven. Ook coördineert hij de Helpdesk.
Meer weten? t.belgers@natuurenmilieugelderland.nl, 06 2933 0517