Skip navigation MENU

Even voorstellen: Marieke Gorkink

Geplaatst op 19-04-2017 in Nieuws.

Na het vertrek van Christine Wevers hebben we een nieuwe senior communicatieadviseur: Marieke Gorkink. Sinds 1 april is het haar taak om ons werk nog beter voor het voetlicht te brengen en partijen te enthousiasmeren om ook stappen te zetten voor een mooi en duurzaam Gelderland. Marieke: “In de afgelopen jaren heb ik als zelfstandig communicatieadviseur gewerkt voor o.a. gemeenten, Waterschap, SVn en de duurzame energiecoöperatie deA. Daar heb ik veel ervaring opgebouwd met thema’s als groene energie (zonnepanelen- en windmolenprojecten), Energiebespaarlening, afvalscheiding en voedselverspilling. Deze expertise zet ik graag in om Gelderland op tal van gebieden nog duurzamer te maken”.

Twee GNMF-projecten waar Marieke zich aan verbonden heeft zijn Gebiedsontwikkeling Hattemerpoort en Stookjerijk. Je kunt haar bereiken via m.gorkink@gnmf.nl, 026 3523753.

Marieke Gorkink on EmailMarieke Gorkink on Linkedin
Marieke Gorkink
Marieke Gorkink
Marieke is het aanspreekpunt voor communicatie, het project Schone Lucht Arnhem, GoodFoodClub en voedsel in het algemeen. Meer weten? Neem contact op via e-mail of 06 10828694.