Samen voor een mooi en duurzaam Gelderland

Skip navigation MENU

Even voorstellen: Anne Koemans

Geplaatst op 14-03-2019 in Nieuws.

Anne KoemansSinds 1 februari werkt Anne Koemans bij de GNMF. Ze is onze nieuwe medewerker Communicatie leden en campagnes. Anne: “Ik ga aan de slag met het uitbreiden van en versterken van de binding met onze achterban. Ook ga ik wervende campagnes bedenken en uitvoeren. Daarnaast zal ik samen met communicatiecollega’s Marieke en Thijs werken aan de corporate communicatie van de GNMF.”

“Ik studeerde Vrijetijdsmanagement en Kunst- en Cultuurwetenschappen. Gaandeweg ben ik me gaan specialiseren in communicatie en evenementenorganisatie in de non-profit sector. Zo was ik bedrijfsleider van een biologische lunchroom, marketingmedewerker bij een theater, webredacteur en vertaler,” vervolgt ze.
“In de afgelopen jaren werkte ik aan de ontwikkeling van onafhankelijke media en ondersteuning van journalisten in oorlogs- en conflictgebieden. Daarnaast organiseerde ik eco-festivals in verschillende Europese landen. Ik ben blij dat ik mijn ervaring nu wat dichter bij huis mag inzetten voor een mooi een duurzaam Gelderland!”

Anne is bereikbaar via 026 3523749, a.koemans@gnmf.nl

Medewerkers en bestuur GNMF

Els Sytsma
Els Sytsma
Els houdt jullie via de website en social media op de hoogte van nieuws en achtergronden rondom natuur en milieu in Gelderland. Ook houdt ze de agenda van de Provinciale Staten in de gaten, om waar nodig belangrijke input te leveren voor duurzame besluitvorming.