Samen voor een mooi en duurzaam Gelderland

Skip navigation MENU

Even voorstellen: Evelien en Nando

Geplaatst op 22-11-2019 in Nieuws.

In de afgelopen maand zijn Evelien Pleiter en Nando Habraken het bureau van de GNMF komen versterken. Evelien als office manager en Nando als medewerker voor energie en circulaire economie. Ze stellen zich graag even aan je voor.

Evelien Pleiter

“Mijn naam is Evelien Pleiter en ben 21 oktober begonnen als office manager bij de Gelderse Natuur en Milieufederatie. Hiervoor heb ik geruime tijd als secretaresse bij LTO Noord gewerkt. Ik heb veel zin in mijn nieuwe functie, het sluit erg mooi aan bij wie ik ben als persoon.

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten. Ik ben natuurgids bij IVN De Oude IJsselsteek en ik gids met name in het Rijnstrangengebied. Als natuurgids attendeer ik het publiek op de mooie natuur om ons heen en het belang ervan die te behouden en te beschermen. Daar kan ik enorm van genieten”.

Je kunt Evelien bereiken via e.pleiter@gnmf.nl, 06 3618 7795.

Nando Habraken

“Ik ben Nando Habraken en ik woon in Nijmegen. Ik hou er van om de mooie natuur aldaar te verkennen door veel buiten te sporten. Verder probeer ik naast mijn werk mensen in Nijmegen bewust te maken van de voordelen van groenblauwe daken. Hierdoor komt er meer ruimte voor biodiversiteit en kunnen we de binnenstad een stukje afkoelen in de zomer.

Mijn rol binnen de GNMF zal zich toespitsen op de onderwerpen energie en circulaire economie. Waarbinnen de participatie van alle burgers centraal zal staan. Ik ga me inzetten voor een duurzame omgang met mens en natuur binnen de energietransitie. Daarbij zie ik de betrokkenheid van lokale bevolking als essentieel. Ik zal me daarom inspannen om samen met hen te zoeken naar oplossingen. Met mijn enthousiasme en positieve houding zal ik me inzetten voor een duurzamer en mooier Gelderland”.

Nando is bereikbaar via n.habraken@gnmf.nl, 06 1162 2491.

Foto: Blauwe knoop. Saxifraga, Hans Dekker

Petra Souwerbren on Email
Petra Souwerbren
Petra Souwerbren
Directeur
Petra is directeur bij Natuur en Milieu Gelderland. Je kunt met haar contact opnemen via p.souwerbren@natuurenmilieugelderland.nl of 06 2305 5791.