Samen voor een mooi en duurzaam Gelderland

Skip navigation MENU

Even voorstellen: Etienne Goudriaan

Geplaatst op 03-12-2019 in Nieuws.

Etienne Goudriaan

Etienne Goudriaan

Het team van de Gelderse Natuur en Milieufederatie is per 1 december verrijkt met de komst van Etienne Goudriaan. Etienne is onze nieuwe medewerker communicatie, met focus op online communicatie, campagnes en contacten met de achterban. Hij stelt zich graag aan je voor.

“Ik ben Etienne Goudriaan en ik ben op 1 december begonnen als communicatiemedewerker bij de Gelderse Natuur en Milieufederatie. Daarvoor deed ik de studie Media, Informatie en Communicatie en ben ik veel bezig geweest met duurzaamheid. Zo ben ik naar Parijs geweest voor de Klimaatconferentie in 2015 en heb ik twee jaar bestuur gedaan voor DWARS, de jongerenorganisatie van GroenLinks.

Werken bij de GNMF trekt mij aan omdat ik duurzaamheid belangrijk vind en daarnaast een plekje in mijn hart heb voor de Gelderse natuur. Ik ben opgegroeid in Apeldoorn en heb dus in mijn jeugd vele fietstochtjes op de Veluwe gemaakt. Ik heb heel veel zin om samen met de rest van het team te werken aan een duurzame toekomst waarin de vele prachtige natuur van Gelderland behouden blijft!”

Etienne is bereikbaar via e.goudriaan@gnmf.nl, 06 46270059.

Maak hier kennis met de medewerkers van de Gelderse Natuur en Milieufederatie

Els Sytsma
Els Sytsma
Els houdt jullie via de website en social media op de hoogte van nieuws en achtergronden rondom natuur en milieu in Gelderland. Ook houdt ze de agenda van de Provinciale Staten in de gaten, om waar nodig belangrijke input te leveren voor duurzame besluitvorming.