Skip navigation MENU

Even voorstellen: Etienne Goudriaan

Geplaatst op 03-12-2019 in Nieuws.

Etienne Goudriaan

Etienne Goudriaan

Het team van de Gelderse Natuur en Milieufederatie is per 1 december verrijkt met de komst van Etienne Goudriaan. Etienne is onze nieuwe medewerker communicatie, met focus op online communicatie, campagnes en contacten met de achterban. Hij stelt zich graag aan je voor.

“Ik ben Etienne Goudriaan en ik ben op 1 december begonnen als communicatiemedewerker bij de Gelderse Natuur en Milieufederatie. Daarvoor deed ik de studie Media, Informatie en Communicatie en ben ik veel bezig geweest met duurzaamheid. Zo ben ik naar Parijs geweest voor de Klimaatconferentie in 2015 en heb ik twee jaar bestuur gedaan voor DWARS, de jongerenorganisatie van GroenLinks.

Werken bij de GNMF trekt mij aan omdat ik duurzaamheid belangrijk vind en daarnaast een plekje in mijn hart heb voor de Gelderse natuur. Ik ben opgegroeid in Apeldoorn en heb dus in mijn jeugd vele fietstochtjes op de Veluwe gemaakt. Ik heb heel veel zin om samen met de rest van het team te werken aan een duurzame toekomst waarin de vele prachtige natuur van Gelderland behouden blijft!”

Etienne is bereikbaar via e.goudriaan@gnmf.nl, 06 46270059.

Maak hier kennis met de medewerkers van de Gelderse Natuur en Milieufederatie

Etienne Goudriaan on Email
Etienne Goudriaan
Etienne Goudriaan
Etienne verzorgt de communicatie met leden, lidorganisaties en contacten bij Natuur en Milieu Gelderland. Daarnaast is hij betrokken bij campagnes en projecten van de organisatie zoals Plan Boom en de Nacht van de Nacht.
Meer weten? Neem contact op via e-mail of bel naar 06-46270059