Samen voor een mooi en duurzaam Gelderland

Skip navigation MENU

Eerste restaurants met kaarslicht melden zich

Geplaatst op 21-09-2017 in Nieuws.

De eerste Gelderse restaurants die meedoen met de Nacht van de Nacht hebben zich inmiddels aangemeld. Op zaterdag 28 oktober kun je dineren bij kaarslicht in De Korenmolen in Maasbommel, en in De Swaenebloem in Tolkamer.

De Korenmolen

Gastvrijheid staat voorop in het sfeervolle restaurant van De Korenmolen, op één van de mooiste plekjes in het land van Maas en Waal. De heerlijke culinaire gerechten worden ambachtelijk en met liefde bereid in de open keuken. Uiteraard krijg je advies welke wijn het beste bij je gerecht past. Er wordt uitsluitend gewerkt met verse, lokale streekproducten.
Geef je op door een e-mail te sturen naar: info@korenmolen.nl
Adres: Bovendijk 6 in Maasbommel

De Swaenebloem

Het dineren bij kaarslicht in De Swaenebloem in Tolkamer wordt op 28 oktober extra romantisch door de muzikale omlijsting. De formatie Flow speelt dan muzikale mijmeringen over tijd en seizoenen. De zes muzikanten nemen je mee in de tijd met hun covers van Rihanna, The Eagles, Fleetwood Mac Supertramp, Racoon, Journey en vele anderen. Kortom; dit mag je niet missen!
Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@deswaenebloem.com of door te bellen naar 0316-541552.
Adres: Bijland 3 in Tolkamer

Twintig activiteiten in Gelderland

Twintig Gelderse organisaties en bedrijven hebben al activiteiten aangemeld op de landelijke website. Je kunt in het donker schapen tellen in Ermelo, sterren kijken in ‘s-Heerenberg of een spannende tocht over de Lochemse Berg maken. Bekijk alle activiteiten op www.nachtvandenacht.nl.
Ga jij zelf een activiteit organiseren en staat die er nog niet bij? Meld hem dan nu hier aan!

 

Els Sytsma
Els Sytsma
Els houdt jullie via de website en social media op de hoogte van nieuws en achtergronden rondom natuur en milieu in Gelderland. Ook houdt ze de agenda van de Provinciale Staten in de gaten, om waar nodig belangrijke input te leveren voor duurzame besluitvorming.