Samen voor een mooi en duurzaam Gelderland

Skip navigation MENU

Discussie over windmolens gemeente Bronckhorst

Geplaatst op 15-08-2017 in Nieuws.

‘Een energieneutrale Achterhoek in 2030’. Dat is één van de doelstellingen die Achterhoekse gemeenten met elkaar 2013 afspraken. Daarvoor is een combinatie van energiebronnen nodig. Op 29 augustus a.s. houdt D66 Bronckhorst een discussieavond over de mogelijkheden van windenergie  binnen de gemeente. GNMF-medewerker Alex de Meijer zal een toelichting geven over de rol die windmolens kunnen spelen. D66-Statenlid Stan Hellegers vertelt over het provinciale beleid inzake windenergie.

De avond is bedoeld om in de gemeente Bronckhorst de discussie over windenergie op te starten. Belangstellenden wordt ruimte geboden om hun stem te laten horen en actief mee te denken. De discussie zal worden gevoerd aan de hand van een aantal stellingen, zoals ‘Windmolens bieden economische kansen’.

Wanneer: Dinsdag 29 augustus, 19.30 – 21.30 uur (zaal open 19.00 uur)
Waar: Het Meestershuis, Dorpsstraat 1 in Vorden
Deelname: Gratis; aanmelden niet nodig
Organisatie: D66 Bronckhorst

Alex de Meijer on EmailAlex de Meijer on Linkedin
Alex de Meijer
Alex de Meijer
Participatie, energie en water
Alex is onze specialist op het gebied van duurzame energie en water. Hij zet zich in voor wind- en zonneprojecten met een zo groot mogelijke inbreng van de lokale gemeenschap. Meer weten? a.de.meijer@natuurenmilieugelderland.nl, 06 4882 0433.