Samen voor een mooi en duurzaam Gelderland

Skip navigation MENU

Bijeenkomst Hoe nu verder met de PAS?

Geplaatst op 20-12-2018 in Nieuws.

Door de recente uitspraak van het Europese Hof voor Justitie over het Programma Aanpak Stikstof (PAS) is er nogal wat onduidelijkheid ontstaan over hoe deze uitspraak gebruikt kan worden in tal van juridische procedures. De Natuur en Milieufederaties van Brabant, Gelderland en Limburg gaan daarom een bijeenkomst organiseren met hun leden en lidorganisaties, die met de PAS te maken hebben. Bijvoorbeeld doordat ze een vergunning voor een uitbreiding van een veehouderij hebben aangevochten. Vandaar deze mail.

Tijdens deze bijeenkomst zal onder meer worden gekeken naar verschillende mogelijke toekomstscenario’s van de PAS en hoe we daarop kunnen anticiperen, naar de rolverdeling (wie doet wat) en naar de coördinatie van verschillende juridische acties.

Bijeenkomst 17 januari

Wij willen deze bijeenkomst organiseren op donderdagmiddag 17 januari. Graag horen we vóór 7 januari of je hierbij aanwezig wilt zijn en of je agendapunten hebt.

In de week voorafgaand aan de bijeenkomst ontvang je de definitieve agenda en laten wij je weten waar de bijeenkomst gehouden wordt.

Aanmelding en informatie: Erik-Jan Bijleveld, e.bijleveld@gnmf.nl,  026 3523752

 Document Hoe nu verder met de PAS

Erik-Jan Bijleveld on EmailErik-Jan Bijleveld on LinkedinErik-Jan Bijleveld on Twitter
Erik-Jan Bijleveld
Erik-Jan Bijleveld
Natuur en landbouw
Meer weten? Neem contact op met Erik-Jan: e.bijleveld@natuurenmilieugelderland.nl, 06 3371 8399