Samen voor een mooi en duurzaam Gelderland

Skip navigation MENU

IVN Apeldoorn

Lidorganisatie van GNMF

Leer IVN Apeldoorn beter kennen. We stelden ze de volgende vijf vragen:

Waar zet IVN Apeldoorn zich voor in?

IVN-afdeling Apeldoorn betrekt mensen bij natuur, milieu, landschap en leefomgeving.

Wat doen jullie om je doel te bereiken?

Wij houden wandelingen en fietstochten met een IVN natuurgids, we werken aan landschapsonderhoud, we geven natuurcursussen en lezingen, we doen activiteiten voor (basisschool)jeugd en we  stellen wandel- en fietsroutes via de website ter beschikking. Ook verzorgt IVN Apeldoorn activiteiten op maat en natuuractiviteiten voor bewoners van zorgcentra. En is het geen reguliere activiteit? Dan pakken we het soms projectmatig aan.

Waar zijn jullie het meest trots op?

Via onze activiteiten dragen wij ons steentje bij aan een betere leefomgeving. Een breed scala van natuurcursussen en werkgroepen met enthousiaste vrijwilligers laten deelnemers anders kijken naar de natuur.

Met welke uitdagingen hebben jullie te maken?

Hoe kunnen we meer vrijwilligers werven die de vele activiteiten goed ‘bij de tijd’ houden en hoe houden we onze vrijwilligers gemotiveerd en actief.

Waarom zijn jullie aangesloten bij de GNMF?

IVN Apeldoorn houdt zich bezig met natuureducatie. We sluiten daarbij ook aan bij projecten van GNMF  zoals Gelderse voetafdruk, Nacht van de Nacht, Cursus Wildlifecrime. In onze digitale maandelijkse nieuwsbrief voor leden van IVN-Apeldoorn en KNNV Apeldoorn nemen we ook nieuws op van GNMF Gelderland.

Contactgegevens

IVN Lokaal De Vijfster
Texandrilaan 30
7312 HR Apeldoorn
info@ivn-apeldoorn.nl
www.ivn-apeldoorn.nl

Els Sytsma
Els Sytsma
Els houdt jullie via de website en social media op de hoogte van nieuws en achtergronden rondom natuur en milieu in Gelderland. Ook houdt ze de agenda van de Provinciale Staten in de gaten, om waar nodig belangrijke input te leveren voor duurzame besluitvorming.