Korte Keten: Rondleiding bij oogsttuin Sfeer van Willems (Wijchen)

Korte Keten: Rondleiding bij oogsttuin Sfeer van Willems (Wijchen)

18 mei 2024 - 18 mei 2024
10:00 - 17:00

  • Organisatie: Oogsttuin Sfeer van Willems
  • Inschrijven bij: sfeervanwillems@gmail.com
  • Kosten: € 2,50 per persoon. Kinderen onder de 5 jaar gratis.
  • Website: https://sfeervanwillems.nl

Sfeer van Willems is de duurzame groente- en fruit pluktuin van Frank en Wilma Willems in Wijchen. Zij zijn grootgebracht met liefde voor het kweken van groenten en telen op een kleinschalige en maatschappelijk verantwoorde manier. Ze bieden ‘oogstgenoten’ een groot assortiment van groenten, kruiden en klein fruit aan.

Tijdens het Lange Weekend van de Korte Keten organiseren Frank en Wilma op zaterdag 18 mei een rondleiding op de tuinderij. Je wordt hartelijk ontvangen en krijgt uitleg over hoe de tuin werkt. Daarna mag je zelf in de tuin rondlopen. Ze hebben ook een blotevoetenpad! Iedereen is welkom.

Lange Weekend van de Korte Keten
Tijdens het Lange Weekend van de Korte Keten openen duurzame boeren, tuinders en voedselinitiatieven in Gelderland de deuren. Met een rondleiding, lunch of proeverij ontdek je waar je eten vandaan komt, hoe de bedrijven bijdragen aan duurzaamheid en biodiversiteit en kun je de heerlijkste lokale producten kopen. Dus stap op de fiets en bezoek een activiteit bij jou in de buurt! Kijk hier voor het hele programma.

Terug naar agenda

Korte Keten: Rondleiding bij oogsttuin Sfeer van Willems (Wijchen)

Ploegweg 7, 6604 BH Wijchen, Netherlands