Skip navigation MENU

#Gelderland 2071: Ruimte en landschap over vijftig jaar

Natuur en Milieu Gelderland bestaat vijftig jaar: in 1971 zag de Gelderse Milieuraad het licht. Naar aanleiding daarvan willen we graag vijftig jaar vooruitkijken. Hoe ziet Gelderland er in 2071 uit? Hoe wíllen we dat Gelderland er dan uitziet? En wat moeten we daarvoor nu doen? Tegen welke dilemma’s lopen we daarbij aan?

Onder de titel #Gelderland2071, Ruimte en landschap over vijftig jaar gaan we daarover met elkaar in gesprek. Daarin is er veel ruimte voor jongeren – het is gaat immers over hun toekomst. Welke oproep doen zij aan de politici en bestuurders van nu?

Programma #Gelderland2071

Jongeren aan het woord:
Klimaatbestendig Gelderland, 22 september
Landbouw, landgebruik en voedsel, 13 oktober

‘Wat nu?’ Bijdragen over #Gelderland2071
Schriftelijke bijdragen, in woord en beeld, vanuit alle generaties en diverse achtergronden. Wil je meedoen? Laat het weten. Mail Els. Bellen of een appje sturen kan ook: 06 15173777.

Slotevent #Gelderland2071
Op 26 november organiseren we in de Rozet in Arnhem een inspiratiebijeenkomst met o.a. jongeren, politici,  wetenschappers en activisten. Op het scherpst van de snede worden we uitgedaagd om stappen te zetten voor een mooi en duurzaam Gelderland.